Μπάγερν-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Κάποιοι από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου αυτών των ημερών διεξάγονται στο πλαίσιο του Κυπέλλου Audi και η σημερινή αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί ανάμεσα σε Μπάγερν και Λίβερπουλ αναμένεται να συγκεντρώσει, όχι μόνο πολλά βλέμματα, αλλά και πολλά στοιχήματα. Τον αριθμό των στοιχημάτων και το ενδιαφέρον των παιχτών αναμένεται, μάλιστα, να ενισχύσει και η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet, η οποία ανακοίνωσε ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

Οι ενισχυμένες αποδόσεις οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα κέρδη που υπόσχονται τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε όποιον προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Παράλληλα, μάλιστα, το ρίσκο στοιχηματισμού παραμένει στα ίδια επίπεδα και οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Αυξημένα κέρδη στους νικητές

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο σημερινό Μπάγερν-Λίβερπουλ και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Άλλωστε, θα στοιχηματίσουν σε αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο στοιχηματισμού η Goalbet και που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Με τη γκανιότα στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, ανάλογα πάντα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet ισχύει μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Μπάγερν-Λίβερπουλ, γεγονός που σημαίνει πως μόνο αυτά έχουν αυξηθεί. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στα τρία σημεία έχουν ως εξής: 1.62 για νίκη της Μπάγερν, 4.58 για ισοπαλία και 5.81 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι παραπάνω αποδόσεις κερδίζουν τη διαδικασία σύγκρισης με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις έχουν μειωθεί, εξαιτίας της γκανιότας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει, φυσικά, να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, στην προσφορά συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα που αφορούν στην αγορά του 1Χ2 του Μπάγερν-Λίβερπουλ. Ωστόσο, δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα, καθώς οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας. Τέλος, όπως είναι φυσικό, αυξημένα κέρδη θα δικαιούνται μόνο τα νικητήρια στοιχήματα (όσα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα). Τα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία