Τέσσερις προσφορές για το Ελλάδα - Β. Ιρλανδία

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 τη Β. Ιρλανδία και αναζητά τη νίκη που θα της φέρει την πρόκριση στο EURO2016. Παράλληλα, βέβαια, χιλιάδες παίχτες του online στοιχήματος θα αναζητούν ευκαιρίες και προσφορές στις εταιρίες στοιχημάτων  που διατηρούν λογαριασμό. Και, όπως γίνεται συνήθως, ένας τέτοιος αγώνας έχει πολλά να προσφέρει στον συγκεκριμένο τομέα. Ήδη, άλλωστε, κάποιες ιστοσελίδες του online στοιχήματος έχουν ανακοινώσει κάποιες σχετικές προσφορές, οι οποίες κατορθώνουν είτε να μειώσουν το ρίσκο των στοιχημάτων είτε να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες.

 

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, η οποία υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν. Πρόκειται για τις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων. Εφόσον, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίσει σε αυτές και χάσει, θα πάρει πίσω τα χρήματά του (έως και 100 ευρώ), εφόσον η Ελλάδα πετύχει τέσσερα γκολ στον αγώνα.

 

Από την άλλη, όσα μέλη της Sportingbet στοιχηματίσουν στον αγώνα και κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη κατά 5%. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε πως θα δώσει ένα μπόνους 5% σε κάθε παίχτη που θα συμπεριλάβει στο δελτίο του τουλάχιστον μια αγορά του Ελλάδα - Β. Ιρλανδία και κερδίσει. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να συμπληρώσουν το παρολί τους με μια από τις αγορές του αγώνα, αυξάνοντας τα συνολικά τους κέρδη, αρκεί να διευθετούνται όλα τα σημεία του έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Τέλος, όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν σε δύο περιπτώσεις την προσφορά της 0% γκανιότας. Ο Stoiximan και η Championsbet ανακοίνωσαν πως δε θα διατηρήσουν γκανιότα στο Ελλάδα - Β. Ιρλανδία, γεγονός που σημαίνει πως τα μέλη των δύο ιστοσελίδων του στοιχήματος θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, η αξία οποιουδήποτε στοιχήματος στον αποψινό αγώνα της εθνικής μπορεί να αυξηθεί σημαντικά, προσφέροντας στους παίχτες είτε μειωμένο ρίσκο είτε αυξημένα κέρδη.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία