Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Για μία ακόμη ημέρα, τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν κορυφαίο αγώνα του προγράμματος και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των προβλέψεών τους. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* σε έναν επιλεγμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

 

Ουνιόν-Άιντραχτ με 0% γκανιότα*

Η συμμετοχή στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* της Novibet μπορεί να εξασφαλιστεί με την τοποθέτηση των κατάλληλων στοιχημάτων. Οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές της προσφοράς**, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο άλλο αντάλλαγμα, όπως το τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** της Novibet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga. Από τη στιγμή που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 3.15 για νίκη της Ουνιόν, 3.75 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη της Άιντραχτ.

Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι οποίες ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι παίθχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία