Γιουβέντους-Ίντερ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό ντέρμπι γοήτρου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ (22:00) θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για την αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά έχουν αυξηθεί, χάρη στη μηδενική παρακράτηση γκανιότας, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να εισπράξουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, έχουν ως εξής: 1.46 για νίκη της Γιουβέντους, 4.70 για ισοπαλία και 9.60 για νίκη της Ίντερ.

Και την χτεσινή της προσφορά της 0% γκανιότας ο Stoiximan την πρόσφερε για ιταλικό ματς και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Λάτσιο-Σαμπντόρια.

 

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία