Ενισχυμένα κέρδη στο Champions League υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Novibet

Η σημερινή, δεύτερη δόση των αγώνων του Champions League περιλαμβάνει μια σειρά από αγώνες που υπόσχονται θέαμα και στοιχηματικές ευκαιρίες και κανείς δε γνωρίζει πώς να ενισχύει τις ευκαιρίες αυτές όπως η εταιρία στοιχήματος Novibet! Άλλωστε, και σήμερα, η εταιρία έχει φροντίσει να υποσχεθεί ενισχυμένα κέρδη σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Champions League, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται ενισχυμένα κέρδη σε εκείνους που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η προσφορά** ουσιαστικά αυξάνει τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα και ενισχύει τα πιθανά κέρδη, χωρίς να ζητά ιδιαίτερα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

 

0% γκανιότα* στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις, απλά εξαλείφοντας την καθιερωμένη προμήθεια, που υπό κανονικές συνθήκες ευθύνεται για μείωση των αποδόσεων. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα δουν αυξημένες αποδόσεις. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο και χωρίς επιπλέον υποχρεώσεις.

Τα χρήματα που θα κερδίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, άλλωστε, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο 1Χ2 του αγώνα

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.75 για νίκη της Ντόρτμουντ, 3.35 για ισοπαλία και 2.94 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει στα ίδια σημεία η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

To Champions League συνεχίζεται και μαζί του συνεχίζονται και οι προσφορές** της Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα αναμέσα σε Χόφενχαϊμ και Λυών όπου ανακοίνωσε 0% γκανιότα* για τα μέλη της σειρά παίρνει σήμερα η Ντόρτμουντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία