Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan παρακολουθεί στενά το γερμανικό ποδόσφαιρο και καλύπτει όχι μόνον τους αγώνες της Bundesliga, αλλά και αυτούς του γερμανικού Κυπέλλου. Και απόψε, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης έρχονται αντιμέτωπα, διεκδικώντας μια θέση στους 16. Πρόκειται για τη Βόλφσμπουργκ και τη Μπάγερν Μονάχου, ο αγώνας των οποίων μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη του Stoiximan.

 

Τα αυξημένα κέρδη οφείλονται στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας. Πρόκειται για αυτή της μηδενικής γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, σημαίνει ότι ο Stoiximan δε θα διατηρήσει προμήθεια από αυτά τα στοιχήματα και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

 

Βέβαια, για να κατορθώσει κάποιος παίχτης να εξασφαλίσει τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να καλύπτει τρεις προϋποθέσεις. Πρώτον, να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30. Δεύτερον, το στοίχημά του να αφορά στην αγορά του 1Χ2. Και τρίτον, η πρόβλεψή του να είναι σωστή. Άλλες απαιτήσεις που συναντάμε συχνά σε διαφορετικές προσφορές, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, απουσιάζουν.

 

Τα επιπλέον κέρδη αυτά, άλλωστε, δεν αποτελούν μπόνους ή κάτι τέτοιο, ώστε να συνοδεύονται από σύνθετους όρους και προϋποθέσεις. Οφείλονται στην αύξηση των αποδόσεων που έχει ως αποτέλεσμα η απουσία της γκανιότας. Και οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής στον Stoiximan: 7.30 για νίκη της Βόλφσμπουργκ, 4.95 για ισοπαλία και 1.51 για νίκη της Μπάγερν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα ο Stoiximan να υπόσχεται πιο πολλά κέρδη από τις περισσότερες online εταιρίες στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία