Νις-Ρεν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μία ακόμη προσφορά περιμένει σήμερα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και προσανατολίζονται στις αναμετρήσεις του γαλλικού πρωταθλήματος. Ένας από τους αγώνες του σημερινού προγράμματος, αυτός ανάμεσα σε Νις και Ρεν, προσφέρεται με 0% γκανιότα στο 1Χ2, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς.

Τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία του Νις-Ρεν, οι οποίες βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει ελαφρώς κάθε τιμή, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά μπορούν να έρθουν μόνο μέσω συγκεκριμένων στοιχημάτων στο Νις-Ρεν. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο pre-game του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, τοποθετώντας μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα, χωρίς να συνοδεύονται από απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά

Οι αποδόσεις που συνοδεύονται από 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Νις και Ρεν έχουν αυξηθεί και καταφέρουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες που προσφέρουν στην συντριπτική πλειοψηφία οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Αναλυτικότερα, κυμαίνονται πλέον στα εξής επίπεδα: 2.66 για νίκη της Νις, 3.25 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Ρεν. Χάρη σε αυτές, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία