Αυξημένες αποδόσεις στο Μποέμιανς-Λίμερικ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Μποέμιανς υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Λίμερικ, σε έναν αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και κρύβει κάποιες συμφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, μάλιστα, ο εν λόγω αγώνας αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, αφού υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η Novibet έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις του αγώνα, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει έως την ώρα έναρξής του.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η συγκεκριμένη προσφορά** αφορά αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί, ενώ όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, χωρίς να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος: 3.40 για νίκη της Μποέμιανς, 3.45 για ισοπαλία και 2.37 για νίκη της Λίμερικ.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η γκανιότα* αποτελεί την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων, μειώνοντας ελαφρώς κάθε απόδοση. Εφόσον, όμως, αυτή η προμήθεια βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν;

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet θα πρέπει να σπεύσουν πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μποέμιανς και Λίμερικ.

Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, με τη μορφή μετρητών.

Η Novibet ανακοινώνει καθημερινά αγώνες με την προσφορά** της 0% γκανιότας* και όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ''φτωχό'' πάντα βρίσκει αγώνες διαφόρων πρωταθλημάτων να προσφέρει, όπως εχθές που επέλεξε τον αγώνα Τζουργκάρντεν-ΑΙΚ Στοκχόλμης από το σουηδικό πρωτάθλημα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία