Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan συνεχίζει καθημερινά να προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικούν αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, διατηρώντας 0% γκανιότα και αυξάνοντας τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με τον τρόπο αυτό, κάθε παίχτης που θα στοιχηματίζει στους αγώνες αυτούς και προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σε θέση να εισπράττει αυξημένα κέρδη, χωρίς παράλληλα να είναι αναγκασμένος να ανεχτεί αυξημένο ρίσκο.

 

Απόψε, λοιπόν, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα, όχι σε έναν, αλλά σε δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες με αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο οποίος ξεκινά στις 20:30, στο πλαίσιο της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, και για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ξεκινά στις 22:00, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Οι δύο αυτοί αγώνες, λοιπόν, μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: στο ελληνικό ντέρμπι, η νίκη του ΠΑΟΚ πληρώνει 1.85, η ισοπαλία 3.65 και η νίκη της ΑΕΚ 5.30, ενώ στο ισπανικό η νίκη της Μπιλμπάο πληρώνει 5.55, η ισοπαλία 4.25 και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης 1.70. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα αυτών, στα οποία κινούνται οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Προκειμένου, λοιπόν, να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, τα μέλη του Stoiximan δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στους δύο αποψινούς αγώνες. Για να είναι σε θέση, βέβαια, να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, στον έναν ή και στους δύο αγώνες, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του κάθε αγώνα και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, θα κατορθώσουν να εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία