Μαυροβούνιο-Αγγλία με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

ΗGoalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO και προσφέρει σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών. Σε μία περίπτωση, όμως, προσφέρονται και τρεις ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την σχετική προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα: αυτόν ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Αγγλία.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Goalbet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Μαυροβούνιο-Αγγλία και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Εκείνοι που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει αυξημένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του EURO έχουν ως εξής: 12.05 για νίκη του Μαυροβουνίου, 5.32 για ισοπαλία και 1.37 για νίκη της Αγγλίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν πλήρως τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία