Αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες της Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει ποδοσφαιρικούς αγώνες με αυξημένες αποδόσεις, ανακοινώνοντας πως θα διατηρήσει μειωμένη γκανιότα στα στοιχήματα δύο ακόμη αγώνων. Πρόκειται για την προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", η οποία περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι ποδοσφαίρου και επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει μειωμένη γκανιότα σε δύο αγώνες των επόμενων ημερών: αυτόν της ισπανικής Primer Division που διεξάγεται στις 25 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε Βαλένθια και Σεβίλλη, και αυτόν της αγγλικής Premier League που διεξάγεται στις 31 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Mybet είναι υψηλότερες από το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γκανιότα που διατηρούν οι υπεύθυνοι από τα στοιχήματα είναι μειωμένη. Η μειωμένη γκανιότα, λοιπόν, φέρνει αυξημένες αποδόσεις, τις οποίες οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν στην αγορά του 1Χ2. Προβλέποντας, λοιπόν, σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τα μέλη της Mybet θα εισπράξουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη.

 

Όπως συμβαίνει, μάλιστα, σε κάθε αγώνα που διαθέτει μειωμένη γκανιότα, τα κέρδη αυτά δεν υπόκεινται σε λεπτομερείς όρους και απαιτήσεις τζιραρίσματος. Οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να στοιχηματίσουν συγκεκριμένα ποσά ή να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας των κερδών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Πρόκειται, άλλωστε, για μια από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές στο online στοίχημα. Τα πλεονεκτήματά της επιτρέπουν στους παίχτες να διεκδικούν αυξημένα κέρδη, χωρίς να τους απασχολούν όροι, προϋποθέσεις και ψιλά γράμματα. Και τα μέλη της Mybet μπορούν να την εκμεταλλευτούν στους δύο κορυφαίους αγώνες που συμπεριέλαβε η ιστοσελίδα στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις".

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία