Μαρσέιγ-Λειψία με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μπορεί οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Champions League να δίνουν τη θέση τους σε αυτούς του Europa League, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν – όπως η προσφορά** της 0% γκανιότας* που συναντούν σε καθημερινή βάση τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, η οποία τέθηκε και σήμερα σε ισχύ και αφορά σε μια από τις κορυφαίες αναμετρήσεις του Europa League.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λειψία, στον οποίο οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και της προϋποθέσεις της.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Μαρσέιγ-Λειψία

Οι παίχτες που θα συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και κατευθυνθούν στις στοιχηματικές αγορές του Μαρσέιγ-Λειψία θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η καθιερωμένη προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με άλλα λόγια, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται οι εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League: 2.37 για νίκη της Μαρσέιγ, 3.85 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Λειψίας. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Εξάλλου, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

Η Novibet να σας θυμίσουμε πως είχε ανακοινώσε και τον πρώτο αγώνα της Λειψίας με την Μαρσέιγ με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία