Μπεσίκτας-Νάπολι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το Champions League επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, στην τηλεόραση και στις πλατφόρμες του online στοιχήματος και η στιγμή που περίμεναν εδώ και αρκετές ημέρες οι λάτρεις της διοργάνωσης έφτασε. Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League φέρνει ξανά αντιμέτωπες τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ “αναγκάζει” παράλληλα τις εταιρίες στοιχημάτων να ανακοινώσουν τις καλύτερες προσφορές** τους.

 

Μια τέτοια προσφορά** θα μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, τα οποία θα στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μπεσίκτας με τη Νάπολι. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:45 και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία.

 

Η ευκαιρία αυτή οφείλεται στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet για το Μπεσίκτας-Νάπολι. Η συγκεκριμένη προσφορά** εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί υπό κανονικές συνθήκες ο bookmaker, με αποτέλεσμα αυτές να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Με λίγα λόγια, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 που ανακοίνωσε η Novibet για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 3.80 για νίκη της Μπασίκτας, 3.59 για ισοπαλία και 2.15 για νίκη της Νάπολι. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της Novibet. Οι υπόλοιπες ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν στην πλειοψηφία τους κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Στην προσφορά** της Novibet, τέλος, συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και αφορούν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία