Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League φέρνει απόψε στις 21:45 αντιμέτωπες την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελόνα, άλλωστε, η οποία αποτελεί το φαβορί του αγώνα, περνά μια άσχημη αγωνιστική περίοδο, με επακόλουθο όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά. Και το γεγονός αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν ακόμη περισσότερο τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Championsbet, τα οποία έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις τους.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Champions League, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Με λίγα λόγια, λοιπόν, χάρη στη σημερινή προσφορά της Championsbet, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Ατλέτικο με τη Μπαρτσελόνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στα τρία σημεία της συγκεκριμένης στοιχηματικής αγοράς αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι η Championsbet δε διατηρεί τη συνηθισμένη προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) που μειώνει ελαφρά τις αποδόσεις. Έτσι, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Σε σύγκριση, μάλιστα, με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, αυτές της Championsbet υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet για όσους στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 3.30 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.50 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της  Μπαρτσελόνα.

 

Προκειμένου, τέλος, να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Championsbet, οι παίχτες θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνο στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ξεχωρίζει για την πρακτικότητα αλλά και για την ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα και σε παιχνίδια μέσω της ιστοσελίδας της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία