Δύο προσφορές για το Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο

Οι αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ συνεχίζονται και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, όχι μόνο για τους θεατές και τους οπαδούς των ομάδων που συμμετέχουν, αλλά και για τους παίχτες του online στοιχήματος. Σε αυτό συνεισφέρουν οι συγκινήσεις που προσφέρουν αγώνες όπως ο σημερινός, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και οι προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων .

 

Τέτοιες προσφορές έχουν σκοπό να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν σε συγκεκριμένους αγώνες οι παίχτες και ο αποψινός αγώνας δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα προσφορών των μεγαλύτερων ιστοσελίδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι περιπτώσεις των Stoiximan και Sportingbet, οι οποίες ανακοίνωσαν από μία προσφορά για το Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος  Stoiximan που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα δύο σημεία. Αυτό οφείλεται στην απόφαση των υπευθύνων να διατηρήσουν 0% γκανιότα στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Και, όπως είναι γνωστό, υψηλότερες αποδόσεις σημαίνουν και υψηλότερα κέρδη, στην περίπτωση μιας σωστής πρόβλεψης.

 

Οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet στον συγκεκριμένο αγώνα, από την άλλη, είναι ελαφρώς χαμηλότερες. Αλλά η προσφορά που ανακοίνωσε φροντίζει να αυξήσει εξίσου την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε αυτόν. Η Sportingbet, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα χαρίσει ένα μπόνους 5% επί των κερδών σε όσους συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο στο δελτίο τους. Σε αντίθεση με όσα ισχύουν στον Stoiximan, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά, με εξαίρεση αυτές του live στοιχήματος.

 

Επιπλέον, μπορούν να σχηματίσουν κι ένα παρολί, με ένα ή περισσότερα σημεία του να αφορούν στο Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο. Σε αυτή την περίπτωση, θα αυξηθούν τα συνολικά κέρδη του δελτίου, αρκεί όλα τα σημεία να διευθετούνται απόψε, πριν τα μεσάνυχτα.

 

Οι δύο προσφορές, λοιπόν, κατορθώνουν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων όσων κατορθώσουν να προβλέψουν σωστά στον αποψινό αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία