Στρασμπούρ-Γαλατασαράι με 0% γκανιότα* στη Novibet

H στοιχηματική εταιρία Novibet στρέφει απόψε το βλέμμα της στο παρκέ των γηπέδων του μπάσκετ και ανακοίνωσε μια σχετική προσφορά** για τον πλέον ενδιαφέροντα αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του EuroCup. Πρόκειται για τον αγώνα της Στρασμπούρ με τη Γαλατασαράι, ο οποίος είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα*.

 

Αυτό σημαίνει ότι η Novibet δε διατηρεί τη συνήθη προμήθειά της στον συγκεκριμένο αγώνα και πως δύο αποδόσεις έχουν αυξηθεί, υποσχόμενες εξίσου αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή.

 

Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, έχουν αυξηθεί (ή, για να είμαστε ακριβείς, δε μειώθηκαν ποτέ, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά της η Novibet) και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Αναλυτικότερα, η νίκη της Στρασμπούρ συνοδεύεται από απόδοση 1.90 και της Γαλατασαράι από απόδοση 2.10.

 

Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τα συνηθισμένα, ενώ παράλληλα είναι υψηλότερες από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων  του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες, άλλωστε, έχουν διατηρήσει κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι ίδιες αποδόσεις να έχουν μειωθεί λίγο.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet στον αγώνα της Στρασμπούρ με τη Γαλατασαράι δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν το τζάμπολ. Αν η πρόβλεψή τους για το νικητή του αγώνα είναι σωστή, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Η συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, δεν έχει άλλες απαιτήσεις από τους παίχτες, όπως τζιράρισμα των κερδών που θα εξασφαλίσουν ή στοιχηματισμό ενός ελάχιστου ποσού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία