Μπόρνμουθ-Άρσεναλ με 0% γκανιότα

Η υπομονή που είχαν να κάνουν οι παίχτες του στοιχήματος που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο δεν ήταν μεγάλη και οι επιλογές τους έχουν ήδη ξεκινήσει να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, αναμένεται να τοποθετήσουν σήμερα τα πρώτα τους στοιχήματα για το 2017 και ήδη έχουν ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα για την τελική επιλογή τους.

 

Η επιλογή αυτή, μάλιστα, μπορεί να συνοδεύεται από αυξημένα κέρδη, καθώς υπάρχουν και οι καθιερωμένες προσφορές που μπορούν να προσδώσουν επιπλέον αξία στα στοιχήματα. Για παράδειγμα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει σήμερα έναν επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα και τα μέλη του μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Άρσεναλ, ο οποίος ξεκινά στις 21:45 και προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί στην αγορά του 1Χ2 (εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker) και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Premier League: 5.40 για νίκη της Μπόρνμουθ, 4.10 για ισοπαλία και 1.74 για νίκη της Άρσεναλ. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν άλλες στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, οι συγκεκριμένες κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του Μπόρνμουθ-Άρσεναλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία