Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στην αγγλική Premier League και τους δίνει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2. Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας.

Με άλλα λόγια, η προσφορά έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι.

 

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι. Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του. Όσο για τα στοιχήματά τους, αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Τέλος, είναι απαραίτητο τα στοιχήματα να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα της Premier League έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.41 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 3.16 για ισοπαλία και 3.71 για νίκη της Μπέρνλι. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία