Ντάνταλκ-Ρόζενμποργκ με ενισχυμένη αξία στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου απαρνούνται αυτές τις ημέρες τις διακοπές τους, για χάρη των προκριματικών του Champions League και δίνουν παράλληλα στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους μεταξύ τους αγώνες. Σήμερα, μάλιστα, οι παίχτες έχουν και την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν από τους προκριματικούς αγώνες του Champions League, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ντάνταλκ και Ρόζενμποργκ και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Ντάνταλκ-Ρόζενμποργκ

Η σημερινή προσφορά** της Novibet επιτρέπει στους παίχτες να αντιμετωπίσουν το ίδιο ρίσκο, αλλά να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί (όπως γίνεται συνήθως), αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Ντάνταλκ και Ρόζενμποργκ και για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις, αυξημένα κέρδη

Χάρη στις αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League έχουν ως εξής: 4.55 για νίκη της Ντάνταλκ, 3.72 για ισοπαλία και 1.95 για νίκη της Ρόζενμποργκ.

Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:45. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αγώνες πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League και η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας πρόσφερε 0% γκανιότα* στον αγώνα Βαλούρ Ρέικιαβικ-Βέντσπιλς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία