Αθώα για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων η Stan James

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας αποφάσισε πως οι κατηγορίες ενάντια της στοιχηματικής εταιρίας Stan James για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων είναι αβάσιμες. Πρόκειται για τη δίκη που ξεκίνησε μετά από καταγγελία της Football Dataco, της εταιρείας που προμηθεύει με στατιστικά στοιχεία τις αγγλικές και σκοτσέζικες αθλητικές διοργανώσεις, σχετικά με τη χωρίς άδεια από πλευράς Sportsradar και Stan James χρήση στατιστικών στοιχείων. Η Stan James συνεργάζεται με τη Sports Radar και λαμβάνει από αυτή στατιστικά στοιχεία, τα οποία η Football Dataco υποστηρίζει πως κλάπηκαν από την ίδια.

 

Οι δικαστικές Αρχές, λοιπόν, έκριναν πως η καταγγελία εναντίον της Stan James δεν ευσταθεί, καθώς θα έπρεπε να έχει γίνει σε προηγούμενο στάδιο της δίκης.

Η Stan James είναι από τις λίγες στοιχηματικές εταιρίες που διαθέτουν μόνο σε δύο γλώσσες την ιστοσελίδα τους,την Ελληνική και Αγγλική.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stanjames και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stanjames ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.