Αποζημίωση για τα διαλείμματα των υπαλλήλων της θα πληρώσει η Paddy Power

Η Paddy Power καλείται να πληρώσει αποζημίωση έως και 80.000 ευρώ για τα χαμένα διαλείμματα των υπαλλήλων της. Η Επιτροπή Εργασιακών Σχέσεων της Ιρλανδίας υποχρεώνει τη στοιχηματική εταιρεία να αποζημιώσει υπαλλήλους της που αναγκάστηκαν να χάσουν διαλείμματα, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι οφείλουν να αλλάξουν το σημερινό σύστημα, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες αδικίες στο μέλλον.

Ήδη, μάλιστα, η εταιρεία στοιχήματος έχει αναγκαστεί να αποζημιώσει 11 υπαλλήλους της, ενώ απομένουν περίπου 78 ακόμη.

 

Η απόφαση της ιρλανδικής Επιτροπής Εργασιακών Σχέσεων

Η Επιτροπή Εργασιακών Σχέσεων κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε από συνδικαλιστικά όργανα που εκπροσωπούν τους υπαλλήλους της Paddy Power. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση, η εταιρεία στοιχήματος είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει για τα χαμένα τους διαλείμματα 78 υπαλλήλους τους, μοιράζοντας ποσά που κυμαίνονται από 750 έως 1000 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, η πρώτη αντίδραση της Paddy Power ήταν να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Σύντομα, όμως, οι υπεύθυνοι άλλαξαν γνώμη και ανέφεραν ότι θα συμμορφωθούν, όσο κι αν η απόφαση πληγώνει την επιχείρησή τους. Παράλληλα, δεσμεύθηκαν ότι θα προχωρήσουν σε αποτελεσματικότερη οργάνωση του ωραρίου των υπαλλήλων της Paddy Power, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά στο μέλλον.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.