Επαναστατούν εναντίον του ΟΠΑΠ οι πράκτορες

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ οργανώνονται και αντιδρούν απέναντι στις νέες εξελίξεις, καθώς καταγγέλλουν ότι ο Οργανισμός αλλάζει μονομερώς τις ατομικές συμβάσεις συνεργασίας που έχει συνάψει μαζί τους. Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

 

Εξώδικα και κινητοποιήσεις

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων καταγγέλλουν πως ο ΟΠΑΠ, με την προσπάθειά του να αλλάξει μονομερώς την ατομική σύμβαση συνεργασίας με όλους του πράκτορες, κινδυνεύει να μείνει χωρίς εισπράξεις και χωρίς δίκτυο. Για το λόγο αυτό, λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

  • Άμεση αποστολή εξώδικου διαμαρτυρίας-πρόσκλησης προς τον ΟΠΑΠ, με κοινοποίηση προς την Ε.Ε.Ε.Π.
  • Αποστολή στον ΟΠΑΠ, με κοινοποίηση προς την Ε.Ε.Ε.Π., ενδεικτικού “παραρτήματος”, το οποίο μπορεί να προσαρτηθεί στην υφιστάμενη σύμβαση και να επιλύσει στο πλαίσιο της νομιμότητας το θέμα της εναρμόνισης των συμβάσεων με το νέο κανονισμό του ΟΠΑΠ.
  • Αποστολή εξώδικου διαμαρτυρία-πρόσκλησης προς την Ε.Ε.Ε.Π, με κοινοποίηση προς τον ΟΠΑΠ.
  • Έναρξη κινητοποιήσεων του κλάδου, με προτεινόμενες ημερομηνίες τις 2 και 3 Μαρτίου 2017, και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις κάθε Παρασκευή, έως τις 28 Απριλίου 2014, όταν και θα εκλεγεί το νέο ΔΣ της ΠΟΕΠΠΠ.

 

“Καμία παραίτηση δικαιωμάτων”

Η ανακοίνωση των ιδιοκτητών πρακτορείων του ΟΠΑΠ, τέλος, κλείνει με τα παρακάτω: “O ΟΠΑΠ απειλεί με καταγγελία των συμβάσεών μας. Επιδιώκει εμφανώς να εξαναγκάσει τον πράκτορα να παραιτηθεί από τα δικαιώματά του και να υπογράψει οικειοθελώς την «νέα σύμβαση» με μοναδικό απώτερο σκοπό να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταγγείλει σε μεταγενέστερο χρόνο τη νέα σύμβαση αλλά αυτή τη φορά αζημίως. Η «εμπορική πολιτική» εφαρμόζεται. Θα το επιτρέψουμε;”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.