Στις 13 Νοεμβρίου κορυφώνεται η αντιδικία της Bet365 με μέλος της

Στις 13 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η δίκη που φέρνει αντιμέτωπη την εταιρία Bet365 με ένα μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, που κέρδισε περισσότερο από 1 εκατομμύριο λίρες, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες. Η αντιδικία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα, αφού φέρνει ξανά το φως του προβολέα στους περίπλοκους όρους χρήσης των υπηρεσιών πολλών στοιχηματικών εταιριών.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια, επειδή η Bet365 αρνείται να πληρώσει κέρδη σε ένα μέλος της, το οποίο κέρδισε τεράστια ποσά στις ιπποδρομίες, με στοιχήματα που τοποθέτησε κάποιος άλλος.

 

Το χρονικό της υπόθεσης και η επερχόμενη δίκη

Αναλυτικότερα, η Αγγλίδα Megan McCann τοποθέτησε πριν καιρό μια σειρά από στοιχήματα στις ιπποδρομίες, συνδυάζοντας προβλέψεις σε συστήματα συνολικής αξίας 24.960 λιρών. Τα στοιχήματα ήταν νικηφόρα και της απέφεραν κέρδη ύψους 984.833 λιρών. Όταν, όμως, ζήτησε την ανάληψή τους, η McCann ενημερώθηκε από την Bet365 πως τα κέρδη της δεν θα αποδοθούν, αφού τα χρήματα και οι προβλέψεις δεν ήταν δικές της, αλλά κάποιου άλλου.

Η Bet365 υποστηρίζει ότι μια τέτοια πράξη αντίκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν το άνοιγμα λογαριασμού και χρήσης των υπηρεσιών της, κάτι που αναγράφεται ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα της. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, θεωρεί ότι τα κέρδη προέρχονται από τη χρήση αθέμιτων μέσων και αρνείται να τα παραχωρήσει στη McCann.

Η παίχτρια, από την άλλη, δεν αρνείται ότι δεν τοποθέτησε η ίδια τα στοιχήματα, ούτε και το ότι τα χρήματα δεν ήταν δικά της. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη προϋπόθεση και πως η συγκεκριμένη υποχρέωση δεν είναι δυνατόν να προκύπτει με σαφήνεια από τους πολύπλοκους και δυσνόητους όρους της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το αγγλικό δικαστήριο θα βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση, αρχής γενομένης από την 13η Νοεμβρίου. Και, ανάλογα με την απόφαση των δικαστών, μπορεί να δούμε αλλαγές στους όρους των στοιχηματικών εταιριών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.