Νομικά μέτρα της Sportsbet εναντίον πρώην υπαλλήλων της

Η εταιρία στοιχήματος Sportsbet κατέφυγε σε ένδικα μέσα, προκειμένου να εμποδίσει τους υπαλλήλους της να… λιποτακτήσουν στην ανταγωνιστική Beteasy, μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην CEO της, Matthew Tripp. O Tripp επιχειρεί να καθιερωθεί ξανά στο χώρο του online στοιχήματος στην Αυστραλία, μετά από απουσία ετών, και δημιούργησε την Beteasy (πρώην Betezy), αποτελώντας πλέον ανταγωνιστή της Sportsbet.

 

Η τελευταία, υπό ιδιοκτησία της Paddy Power πλέον, κινήθηκε δικαστικά εναντίον της πρώην υπαλλήλου της, Kelli Carpanini, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται για την Beteasy, ενάντια – όπως υποστηρίζει η Sportsbet – στους κανόνες ανταγωνισμού.

H Sportsbet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με έδρα την Αυστραλία,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.