Νέα virtual sports θα λανσάρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes (μα και άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως οι Coral και Sportingbet), Entain, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει στους παίχτες μια σειρά από νέα virtual sports. Η συνεργασία της Entain με την Inspired θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά οι επιλογές στοιχηματισμού στα virtual sports που προσφέρει η Ladbrokes και όλες οι υπόλοιπες ιστοσελίδες της.

Η Inspired, άλλωστε, είναι γνωστή για την τεράστια γκάμα virtual sports που προσφέρει. Στις ιστοσελίδες που ήδη συνεργάζονται μαζί της, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια μεγάλη ποικιλία εικονικών αγώνων και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο, απολαμβάνοντας άκρως ρεαλιστικά γραφικά.

 

Τα νέα virtual sports της Ladbrokes

Η νέα συμφωνία θα επιτρέψει στην Ladbrokes και στις υπόλοιπες ιστοσελίδες της Entain να λανσάρουν μια σειρά από νέα virtual sports. Στη γκάμα της Inspired υπάρχουν επιλογές στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, στο τένις, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες μεταξύ άλλων. Όλα αυτά τα εικονικά αθλήματα θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα και στην Ladbrokes και οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε αυτά, επιλέγοντας ανάμεσα σε αρκετές αγορές, και να διεκδικούν μικρά ή μεγάλα κέρδη.

Παράλληλα, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα virtual sports της Inspired είναι ο ρεαλισμός. Κάθε φορά που θα ξεκινά κάποιος αγώνας, οι παίχτες θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο και να απολαύσουν λεπτομερή και υπερσύγχρονα γραφικά, που ενισχύουν τον ρεαλισμό του παιχνιδιού.

Τα νέα virtual sports που θα λανσάρει η Ladbrokes, τέλος, θα διεξάγονται ολόκληρο το 24ωρο και κάθε ημέρα της εβδομάδας, με κάθε αγώνα να ξεκινά κάθε μερικά λεπτά, προσφέροντας αμέτρητες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.