Νέα υπηρεσία live στοιχημάτων στο Μουντιάλ από την Ladbrokes Coral

H στοιχηματική εταιρία Ladbrokes Coral λάνσαρε μια νέα υπηρεσία για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στους αγώνες του Μουντιάλ της Ρωσίας. Πρόκειται για μια υπηρεσία που δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να τοποθετήσουν ειδικά στοιχήματα στους ποδοσφαιριστές (prop bets) κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα ειδικά στοιχήματα για τους ποδοσφαιριστές δεν είναι κάτι καινούργιο για τις ιστοσελίδες της Ladbrokes ή της Coral. Ωστόσο, είναι διαθέσιμα μόνο πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Η νέα υπηρεσία, λοιπόν, επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τέτοιου είδους προβλέψεις και στη διάρκεια του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος.

 

Ειδικά στοιχήματα και κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ

Εκμεταλλευόμενοι τη νέα υπηρεσία, τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων Ladbrokes και Coral θα μπορούν να τοποθετούν ειδικά στοιχήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, από την έναρξη του αγώνα έως τη λήξη του. Για παράδειγμα, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στο πόσα σουτ θα πραγματοποιήσει κάποιος ποδοσφαιριστής, στο πόσα κόρνερ θα εκτελέσει ή στο ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Οι επιλογές είναι αρκετές και δίνουν νέες δυνατότητες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες, κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ.

Η νέα αυτή υπηρεσία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία σχεδιασμού λογισμικού Digital Sports Tech (DST). Η Ladbrokes Coral έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη εταιρεία και έχει προσφέρει κι άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Η δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών στοιχημάτων στο live στοίχημα, τέλος, προσφέρεται προς το παρόν αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο και στους αγώνες του Μουντιάλ της Ρωσίας. Στα σχέδια της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes Coral, όμως, είναι να προσφερθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα και στους αγώνες της Premier League, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.