Φίλτρο στοιχηματισμού και στο ποδόσφαιρο από την εταιρεία στοιχημάτων Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια υπηρεσία φιλτραρίσματος των στοιχηματικών επιλογών στους αγώνες της ημέρας, η οποία βοηθά τους παίχτες να δημιουργήσουν τα δικά τους παρολί, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ονομάζεται Bet Filter και έκανε πριν μερικούς μήνες το ντεμπούτο της για όσα μέλη της της Coral στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους. Σύντομα, όμως, θα είναι διαθέσιμη και για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και θα τους βοηθά να επιλέγουν γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια τα στοιχήματα των παρολί τους.

 

Τα χαρακτηριστικά του Football Bet Filter

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Coral, η νέα υπηρεσία Football Bet Filter θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Μέσω αυτής, οι παίχτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους παρολί, φιλτράροντας τις επιλογές τους σε αγώνες και αγορές. Για παράδειγμα, θα μπορούν να φιλτράρουν τις επιλογές που τους δίνονται, με βάση τις γηπεδούχους ή φιλοξενούμενες ομάδες, τους κορυφαίους σκόρερ, τις καλύτερες άμυνες και ακόμη περισσότερα κριτήρια.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα δημιουργούν πιο εύκολα και γρήγορα τα παρολί τους, αλλά και θα βρίσκουν σημεία και στοιχήματα που ενδεχομένως διέφευγαν της προσοχής τους, μέσα στην τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της η Coral.

 

“Είναι απλό, μα αλλάζει το παιχνίδι”

Στην παρουσίαση της νέας υπηρεσίας Football Bet Filter, ο επικεφαλής σχεδιασμού κοινών προϊόντων της Ladbrokes Coral, Darren Calvia, δήλωσε τα εξής: “Με χαρά μας παρουσιάζουμε ένα ψηφιακό προϊόν που θα απλοποιήσει τη διαδικασία στοιχηματισμού των πελατών μας. Είναι ένας απλός τρόπος, μα αλλάζει το παιχνίδι στον τρόπο που οι πελάτες μας θα δημιουργούν τα παρολί τους, βασιζόμενοι σε προσωπικές προτιμήσεις και στα σχετικά φίλτρα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.