Αλλαγές στο mobile app της δοκιμάζει η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair

Η στοιχηματική ιστοσελίδα βρίσκεται εν μέσω μιας διαδικασίας βελτίωσης του mobile app που προσφέρει στα μέλη της και ήδη έχουν προκύψει τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να δοκιμάσουν. Η BetFair, άλλωστε, έχει λανσάρει μια δοκιμαστική έκδοση του νέου app της και καλεί τους παίχτες να τη δοκιμάσουν και να εκφράσουν την άποψή τους.

Το νέο app, το οποίο δοκιμάζει η BetFair, περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις, οι οποίες όμως αποτελούν μόνο την αρχή της ανανέωσης που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι. Ήδη, όμως, προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες, ευκολότερη περιήγηση και κάποιες νέες δυνατότητες.

 

Το νέο στοιχηματικό app της BetFair

Η BetFair λάνσαρε πριν μερικές ημέρες το ανανεωμένο app της, αλλά προς το παρόν δεν είναι ολοκληρωμένο. Άλλωστε, πρόκειται για έκδοση beta, η οποία προορίζεται για δοκιμές από τους ίδιους τους παίχτες, που είναι ευπρόσδεκτοι να εκφράσουν τη γνώμη τους για τις νέες λειτουργίες.

Προς το παρόν, το νέο app της BetFair προσφέρει νέες δυνατότητες περιήγησης στα αθλήματα και στα υπόλοιπα παιχνίδια της ιστοσελίδας, καθώς και κάποιες νέες υπηρεσίες. Τις περισσότερες αλλαγές θα παρατηρήσουν όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, αφού οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν από το συγκεκριμένο τομέα. Πολύ σύντομα, όμως, θα ακολουθήσει το ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα αθλήματα, στα οποία θα προστεθούν νέες κατηγορίες στατιστικών, περισσότερες πληροφορίες και βελτιωμένες υπηρεσίες βίντεο. Και, όπως είναι φυσικό, αναμένονται αρκετές βελτιώσεις και στο online ανταλλακτήριο στοιχήματος της BetFair.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της BetFair σκοπεύουν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρονται, προσφέροντας ευκολότερη αναζήτηση στοιχημάτων, βελτιωμένη περιήγηση, αλλά και άμεση εναλλαγή ανάμεσα στα αθλήματα και στα παιχνίδια του online καζίνο.

Το νέο app της BetFair, τέλος, θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και, έως τότε, οι παίχτες που το χρησιμοποιούν καλούνται να βοηθήσουν τους υπεύθυνους, με τις προτάσεις και τις απόψεις τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.