Νέο app για βελάκια από τη William Hill

Στις 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του PDC World Darts Championship, ενός από τα σημαντικότερα γεγονότα στα βελάκια. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, μάλιστα, ανάμεσα στους χορηγούς συναντάμε και την εταιρία στοιχήματος William Hill, η οποία δεν αρκέστηκε στο να προβληθεί μέσω της διοργάνωσης και να ανακοινώσει αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της. Η εταιρεία του online στοιχήματος προχώρησε και στο λανσάρισμα ενός νέου app, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για τους παίχτες του στοιχήματος που επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη από το τουρνουά, στοιχηματίζοντας στα αγαπημένα τους βελάκια.

 

Το νέο app είναι ήδη διαθέσιμο στο App Store της Apple και προορίζεται για κατόχους iPhone και iPad. Αφορά αποκλειστικά στο στοίχημα στα βελάκια και είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο, ώστε να επιτρέπει τον εύκολο στοιχηματισμό στο PDC World Darts Championship. Όσοι το εγκαταστήσουν στο κινητό τους, μάλιστα, δε θα συναντήσουν μόνο μεγάλη ποικιλία σε στοιχηματικές αγορές, αλλά και κάποια νέα χαρακτηριστικά που υπόσχονται βελτίωση της εμπειρίας στοιχηματισμού.

 

Ανάμεσα σε αυτά τα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει η δυνατότητα παρακολούθησης προσομοίωσης των αγώνων του τουρνουά σε πραγματικό χρόνο, η άμεση ενημέρωση για νικητές και αποτελέσματα, αλλά και η δυνατότητα εκμετάλλευσης των στατιστικών στοιχείων κάθε παίχτη.

 

Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, ένα app που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στα βελάκια διαθέτει αρκετές αποκλειστικές αγορές για το PDC World Darts Championship - 26 στο σύνολό τους. Έτσι, οι παίχτες έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μπορούν, λοιπόν, να στοιχηματίσουν στο νικητή μιας αναμέτρησης ή στον παίχτη που θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ κάθε αναμέτρησης, στο νικητή κάθε φάσης του πρωταθλήματος, στο μεγαλύτερο σκορ και στον αριθμό των βολών που απονέμουν 180 πόντους, μεταξύ άλλων. Οι επιλογές τους είναι αρκετές, όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα app αποκλειστικά αφιερωμένο στα βελάκια.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο PDC World Darts Championship δεν έχουν παρά να κατεβάσουν το νέο app της William Hill και να εκμεταλλευτούν τα υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, αλλά και τις νέες δυνατότητες που τους προσφέρει.

Μια πολύ καλή υπηρεσία της William Hill η οποία είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν τεράστια γκάμα αθλημάτων και στοιχημάτων στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.