Κάρτες συναλλαγών για τα μέλη της Sportsbet

Τα μέλη της αυστραλιανής ιστοσελίδας στοιχήματος Sportsbet θα είναι σύντομα σε θέση να αποκτήσουν μια νέα κάρτα συναλλαγών, η οποία θα τους επιτρέπει να μεταφέρουν ευκολότερα χρήματα από και προς τους λογαριασμούς τους. Πρόκειται για μια κάρτα μετρητών, η οποία θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Emerchants Limited και θα δίνει άμεση πρόσβαση στα κέρδη των μελών του bookmaker.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα μπορούν να μεταφέρουν τα κέρδη απευθείας στην κάρτα τους και να προχωρούν σε ανάληψη, μέσω κάποιου ΑΤΜ. Παράλληλα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα στις αγορές τους σε επιλεγμένα σημεία. Αντίστοιχα, βέβαια, θα μπορούν να προχωρούν σε κατάθεση στο λογαριασμό τους, μέσω της ίδιας κάρτας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πραγματοποιήσουν την κατάθεση σε κάποιο ΑΤΜ. Η νέα κάρτα της Sportsbet, τέλος, αναμένεται να λανσαριστεί έως τα τέλη του 2014.

H Sportsbet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων με τεράστια γκάμα στο online στοίχημα που εκτός από αθλήματα προσφέρει και πολλά ειδικά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.