Νέα δυνατότητα cash out από την 10Bet

Τα μέλη της 10Bet που τοποθετούν στοιχήματα σε διαφορετικά αθλήματα και διοργανώσεις που καλύπτει η ιστοσελίδα στοιχήματος μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν τη νέα δυνατότητα cash out που τους επιτρέπει να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει κάθε πρόβλεψή τους. Η ιστοσελίδα εγκαινίασε πριν μερικές ημέρες τη νέα υπηρεσία, την οποία οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές διοργανώσεις και διαφορετικές στοιχηματικές αγορές.

 

Η υπηρεσία cash out έχει γίνει γνωστή και από άλλες εταιρίες στοιχημάτων  και επιτρέπει ουσιαστικά στους παίχτες να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, πριν συμβεί κάποια ανατροπή που θα τους στοιχίσει ολόκληρο το ποσό που στοιχημάτισαν. Για παράδειγμα, ένας παίχτης που έχει προβλέψει νίκη του φαβορί σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορεί να κλείσει το στοίχημά του στο 60’, αν το φαβορί κερδίζει, αλλά το αουτσάιντερ φαίνεται αποφασισμένο να κάνει την ανατροπή. Με τον τρόπο αυτό, δε θα χάσει όλα τα χρήματά του και θα εισπράξει ένα μέρος αυτών – ακόμη και μειωμένα κέρδη.

 

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, για να αξιοποιήσει κανείς αυτή τη νέα υπηρεσία, με τη σημαντικότερη να είναι αυτή που θέλει ένα στοίχημα να κερδίζει μέχρι τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το cash out. Κοινώς, ένα στοίχημα που έχει ήδη χάσει δε μπορεί να κλείσει πρόωρα. Από εκεί και πέρα, οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα υπηρεσία σε οποιοδήποτε από τα αθλήματα και τις διοργανώσεις που καλύπτει η 10Bet, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, τοποθετώντας ένα μονό στοίχημα. Και το ίδιο συμβαίνει και με τις περισσότερες από τις στοιχηματικές αγορές κάθε αγώνα. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, καθώς δεν προσφέρουν τη δυνατότητα cash out οι παρακάτω αγορές: το ασιατικό χάντικαπ, το over/under, το σύνολο γκολ, το spread και τα each way, φόρκαστ και τράικαστ. Εξαίρεση αποτελούν και όσα στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί στις ιπποδρομίες με starting price.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 10bet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.