Μικρότερες καθυστερήσεις στο live streaming της Bet365

H Βet365, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου, η Net Insight, πάροχος λύσεων μεταφοράς δεδομένων και media, και η SIS, κορυφαία πάροχος υπηρεσιών στον τομέα του online στοιχήματος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι φαινομενικά απλό, αλλά σπάνιο: live streaming αγώνων και αθλητικών γεγονότων με τις μικρότερες δυνατές καθυστερήσεις!

Οι τρεις εταιρείες ανακοίνωσαν πρόσφατα τη μεταξύ τους συνεργασία, προκειμένου να βελτιώσουν σημαντικά στον τομέα των καθυστερήσεων τις υπηρεσίες live streaming που προσφέρει στην ιστοσελίδα της η Bet365.

 

Το πρώτο βήμα

Ήδη με την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, οι τρεις πλευρές ανακοίνωσαν και την ολοκλήρωση του πρώτου βήματος. Οι τρεις εταιρείες προσάρμοσαν στη mobile πλατφόρμα της Bet365 το σύστημα εξαιρετικά χαμηλών καθυστερήσεων της Net Insight, Sye, το οποίο συνδέθηκε και με την πλατφόρμα της SIS, προσφέροντας ζωντανές μεταδόσεις με τις ελάχιστες δυνατές καθυστερήσεις.

 

Ο σκοπός της συνεργασίας

Η νέα συνεργασία ανάμεσα σε Bet365, Net Insight και SIS θα αποτελέσει μια “ολιστική” προσέγγιση στις προκλήσεις που παρουσιάζει η ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming, με σημαντικότερη αυτή των μεταδόσεων χωρίς καθυστερήσεις. Και οι τρεις πλευρές διαθέτουν τεράστια τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να βρουν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα των καθυστερήσεων.

Τελικός σκοπός, βέβαια, είναι μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση της υπηρεσίας live streaming. Και η επίτευξή του αναμένεται να φέρει επιπλέον δυνατότητες στην Bet365, ακόμη και μέσω του λανσαρίσματος νέων αγορών που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την απουσία καθυστερήσεων.

 

“Μοναδική ευκαιρία στην αγορά στοιχήματος”

O Alan Reed, επικεφαλής της ανάπτυξης συστημάτων της Bet365, δήλωσε σχετικά: “Θεωρούμε ότι αυτή τη συνεργασία με τη SIS και τη Net Insight μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία στην αγορά του στοιχήματος. Μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια βελτιωμένη καλύτερα ελεγχόμενη εμπειρία στοιχηματισμού στους πελάτες της ιστοσελίδας μας. Παράλληλα, έχουμε στο νου μας το πώς θα μας επιτρέψει η συγκεκριμένη λύση να δημιουργήσουμε νέους τύπους στοιχημάτων και νέες εμπειρίες, ώστε να παραμείνουμε στις πρώτες γραμμές της πρωτοπορίας”.

Η Bet365 προσφέρει live streaming και στο mobile στοίχημα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.