Συμμετοχή και μέσω διαδικτύου στο Τζόκερ του ΟΠΑΠ!

Ο ΟΠΑΠ λάνσαρε το δημοφιλέστερο τυχερό παιχνίδι του, το Τζόκερ, και στο διαδίκτυο, δίνοντας έτσι στους παίχτες την ευκαιρία να συμμετέχουν στις κληρώσεις και να διεκδικούν κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν κάποιο πρακτορείο. Το online Τζόκερ βρίσκεται στην ιστοσελίδα tzoker.gr και προσφέρει στους παίχτες τη δυνατότητα να καταθέτουν δελτία από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να καταθέτουν τα δελτία Τζόκερ online, αλλά και να επωφελούνται προνομίων και υπηρεσιών, είναι να ανοίξουν έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα και να τον τροφοδοτήσουν με χρήματα.

 

Ο τρόπος online κατάθεσης δελτίου Τζόκερ

Αφού επισκεφτούν για πρώτη φορά την ιστοσελίδα tzoker.gr, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό. Αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και τα ταυτοποιήσουν (όπως απαιτείται σε κάθε online τυχερό παιχνίδι), θα κληθούν να τροφοδοτήσουν τον λογαριασμό με χρήματα, τα οποία θα χρησιμοποιούν για να καταθέτουν νέα δελτία Τζόκερ.

Η διαδικασία συμπλήρωσης των δελτίων παραμένει η ίδια, αλλά η ευκολία που προσφέρεται στην ιστοσελίδα είναι μεγάλη. Οι παίχτες μπορούν να συμπληρώσουν τα δελτία τους από την άνεση του σπιτιού τους και να βλέπουν πριν τα καταθέσουν την αξία τους.

 

Νέες υπηρεσίες και online προνόμια

Εκτός από τα δελτία του Τζόκερ, οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους και μια σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες στο tzoker.gr. Πρώτα απ’ όλα, θα έχει πρόσβαση στο ιστορικό του, το οποίο θα του παρουσιάζει καταθέσεις και αναλήψεις που έχει πραγματοποιήσει, συμμετοχές στο παιχνίδι και χαμένα ή κερδισμένα χρήματα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ ετοιμάζει ένα πρόγραμμα αφοσίωσης για τα μέλη του tzoker.gr, προκειμένου να ανταμείβει τους παίχτες εκείνους που θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις κληρώσεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.