Ενημέρωση μέσω Press Association για τα μέλη της Bwin

Η εταιρία στοιχημάτων Bwin προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συμφωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Press Association, προκειμένου να προσφέρει στα μέλη της έγκαιρη και αναλυτική ενημέρωση στους αγώνες που καλύπτει στοιχηματικά. Αναλυτικότερα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστοσελίδας, GVC Holdings, ανακοίνωσε πως θα συνεργάζεται στο εξής με το Press Association, προκειμένου να προσφέρει τη νέα υπηρεσία στα μέλη της.

 

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Bwin θα φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της άρθρα και βίντεο που θα δημιουργούνται από επίλεκτες ομάδες του Press Association. Το εν λόγω υλικό θα είναι αποκλειστικό και θα περιέχει ενημερώσεις, στατιστικά και κουίζ για τους παίχτες. Κάθε ενημέρωση θα αφορά κυρίως στους αγώνες της αγγλικής Premier League, ενώ σπανιότερα θα επικεντρώνεται και σε σημαντικούς αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

 

Ο Jay Dossetter, επικεφαλής της Bwin στον τομέα Media Relations, δήλωσε για τη νέα υπηρεσία: “Η προσφορά του καλύτερου δυνατού περιεχομένου στα μέλη μας αποτελεί το σημείο-κλειδί των υπηρεσιών μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με το PA, ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον χώρο, προκειμένου να παράγουμε ποιοτικό υλικό”.

 

Τα ενημερωτικά κείμενα του Press Association, τέλος, είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Bwin, στον τομέα News, και θα ανανεώνονται συνεχώς, με νέο υλικό και συνεχή ροή ειδήσεων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.