Ομορφότερη και πιο σύγχρονη η ιστοσελίδα της Betshop

Η  στοιχηματική εταιρία Betshop προχώρησε σε αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας της, προσφέροντας στα μέλη της που περιηγούνται σε αυτή ένα πιο όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον.

 

Η ανανέωση, βέβαια, δεν είναι ριζοσπαστική και η ιστοσελίδα της Betshop παραμένει αναγνωρίσιμη. Παραμένει, άλλωστε, λευκή, με μπλε φόντο και προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες και δυνατότητες. Ωστόσο, έχει ενισχυθεί στα σημεία, ενώ έχει επανασχεδιαστεί, προκειμένου να καλύπτει τα πιο σύγχρονα πρότυπα εμφάνισης και να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα πρακτικότητας στους παίχτες.

 

Στην κεντρική σελίδα της Betshop, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν τους διαθέσιμους αγώνες να παρουσιάζονται με πιο σύγχρονο και πρακτικό τρόπο. Ήδη από την πρώτη στιγμή, θα δουν να παρουσιάζονται στην κορυφή (συνοδεία φωτογραφιών και γραφημάτων) τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας, ενώ ακριβώς από κάτω θα δουν τα δημοφιλέστερα γεγονότα – κυρίως στο ποδόσφαιρο, μα και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα. Πιο κάτω, τέλος, θα δουν τους αγώνες που ξεκινούν σε μερικά λεπτά ή ώρες. Οι αγώνες αυτοί, μάλιστα, μπορούν να φιλτραριστούν ανά άθλημα.

 

Όσοι επιθυμούν, από την άλλη, να αναζητήσουν κάποιον αγώνα που δεν παρουσιάζεται στην κεντρική σελίδα, μπορούν να τον εντοπίσουν με τρεις εναλλακτικούς τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσω του μενού Α-Ζ, όπου παρουσιάζονται αρχικά όλα τα διαθέσιμα αθλήματα και έπειτα όλες οι διοργανώσεις. Ο δεύτερος είναι μέσω της μηχανής αναζήτησης, όπου το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πληκτρολογήσουν το όνομα της ομάδας που αναζητούν. Και ο τρίτος αφορά σε όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και αναζητούν σημεία στην αγορά του 1Χ2 που συνοδεύονται από συγκεκριμένες αποδόσεις. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να επιλέξουν το ύψος των αποδόσεων και να δουν μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα σημεία.

 

Οι δυνατότητες που προσφέρει η νέα ιστοσελίδα της Betshop η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, δε σταματούν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να εντοπίσουν ευκολότερα τους τρόπους επικοινωνίας και τις υπόλοιπες πληροφορίες που χρειάζονται, να επιλέξουν αποκλειστικά το ελληνικό κουπόνι και να δουν τα κέρδη των τελευταίων νικητών, μεταξύ άλλων. Τέλος, ανάλογες βελτιώσεις πραγματοποιήθηκαν και στην ιστοσελίδα του live στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.