Αυτόματος στοιχηματισμός με την υπογραφή της Playtech στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στην τελική ευθεία του σχεδίου εξοπλισμού των πρακτορείων του με συσκευές αυτόματου στοιχηματισμού (Self-Service Betting Terminals ή SSBTs) και ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας του με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού που θα σχεδιάσει τις νέες υπηρεσίες του.

Πρόκειται για την Playtech, μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, η οποία θα προσφέρει το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό της, αλλά και τις περιφερειακές υπηρεσίες της στα νέα μηχανήματα του ΟΠΑΠ.

 

Αυτόματο στοίχημα με λογισμικό της Playtech

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Playtech θα παρέχει στον ΟΠΑΠ το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό της για τις συσκευές αυτόματου στοιχηματισμού. Παράλληλα, θα εξοπλίσει τα πρακτορεία και με ένα ελεύθερης χορήγησης (OTC) προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ελληνική αγορά. Χάρη στο νέο αυτό προϊόν, οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 25.000 στοιχηματικές αγορές στο live στοίχημα, καθώς και άλλες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον Armin Sageder, CEO της Playtech, τέλος, η νέα συμφωνία μπορεί να αποτελέσει μόνο την αρχή, καθώς παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα των ψηφιακών υπηρεσιών του. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.