Και υπηρεσίες στοιχηματισμού στα καταστήματα Play του ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα Play του ΟΠΑΠ πλησιάζουν τα 300 και ο Οργανισμός σκοπεύει να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό τους, αλλά και να τα ενισχύσει ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας και υπηρεσίες στοιχηματισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, το Πάμε Στοίχημα και τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού δε θα βρίσκονται στο μέλλον μόνο στα πρακτορεία του, αλλά και στα καταστήματα Play.

Αυτό σημαίνει ότι τα νέα καταστήματα δε θα προσελκύουν μόνο όσους παίχτες επιθυμούν να παίξουν στα VLT, αλλά και τους λάτρεις του στοιχήματος.

 

Στόχος το Μουντιάλ της Ρωσίας

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ, στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επέκτασης και εξοπλισμού του δικτύου ως το καλοκαίρι, που θα ξεκινήσει το Μουντιάλ της Ρωσίας, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό (και, φυσικά, στοιχηματικό) γεγονός του 2018.

Ήδη, στα καταστήματα Play και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πραγματοποιούνται επενδύσεις και αναβάθμιση, όχι μόνο της εικόνας τους, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουν. Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται είναι η προσθήκη των αυτόματων μηχανημάτων στοιχηματισμού (SSBT), τα οποία θα βρίσκονται σύντομα στα πρακτορεία του δικτύου του ΟΠΑΠ, αλλά και στα καταστήματα Play, μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια στοιχήματος (μεταξύ των οποίων και το στοίχημα σε virtual αθλήματα).

Τα μηχανήματα αυτόματου στοιχηματισμού, μάλιστα, τα οποία ονομάζονται OPAPBET, θα φτάσουν τις 4.000 πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, που είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο Ιούνιο. Παράλληλα, θα ενισχυθεί ο αριθμός των VLT. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, λειτουργούν περίπου 7.000 μηχανήματα στα καταστήματα Play και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αυτά θα ξεπεράσουν τις 20.000 έως το τέλος του 2018.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.