Νέα υπηρεσία στοιχηματισμού στο μπάσκετ από την SBTech

Η SBTech αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον κόσμο και τροφοδοτεί με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της και μια σειρά από στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betshop, η Netbet και η Winmasters. Παράλληλα, η SBTech είναι γνωστή για το λανσάρισμα μιας σειράς πρωτοποριακών υπηρεσιών, που επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, στους παίχτες να δημιουργούν τα δικά τους στοιχήματα και να συνδυάζουν προβλέψεις στον ίδιο αγώνα ποδοσφαίρου.

Το πρόβλημα με τέτοιου είδους υπηρεσίες, όμως, είτε μιλάμε για αυτή της SBTech είτε για αυτές άλλων εταιρειών σχεδιασμού λογισμικού, είναι ότι αφορούν αποκλειστικά στα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Η υπηρεσία Betbuilder της SBTech, όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον και σε αγώνες μπάσκετ, για πρώτη φορά στον χώρο του online στοιχήματος.

 

Η νέα υπηρεσία της SBTech

Η νέα υπηρεσία θα γίνει σύντομα διαθέσιμη στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της SBTech και την υπηρεσία Betbuilder. Πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργούν τα δικά τους στοιχήματα, συνδυάζοντας επιλογές από τον ίδιο αγώνα ποδοσφαίρου, ακόμη κι αν η ιστοσελίδα δεν επιτρέπει τη δημιουργία παρολί με σημεία από το ίδιο γεγονός.

Η υπηρεσία αυτή ίσχυε έως σήμερα αποκλειστικά για στοιχήματα ποδοσφαίρου. Ωστόσο, πλέον είναι διαθέσιμη και σε όσους επιθυμούν να στοιχηματίζουν στο μπάσκετ – σε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το NBA και η Euroleague, μεταξύ άλλων. Έτσι, κάποιος παίχτης μπορεί να συνδυάσει στοιχήματα σε διαφορετικές αγορές (για παράδειγμα, το over/under των πόντων δύο διαφορετικών παιχτών) στο ίδιο δελτίο και να διεκδικήσει περισσότερα κέρδη από όσα θα διεκδικούσε με τα αντίστοιχα δύο μονά στοιχήματα. Εξάλλου, μόλις επιλέξει τα κατάλληλα σημεία, η απόδοση θα υπολογιστεί αυτόματα, στα πρότυπα υπολογισμού της απόδοσης ενός παρολί.

Χάρη στη νέα υπηρεσία, λοιπόν, οι λάτρεις του μπάσκετ θα μπορούν να συνδυάζουν στοιχήματα στον ίδιο αγώνα και να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες που έως σήμερα ήταν διαθέσιμες μόνο σε όσους στοιχημάτιζαν στο ποδόσφαιρο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.