Ευκολότερο και γρηγορότερο στοίχημα στη Betrebels

Η στοιχηματική εταιρία Betrebels εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, υποσχόμενη γρηγορότερη και ευκολότερη αναζήτηση στοιχημάτων και άμεση τοποθέτησή τους. Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται easy bet και αποτελεί ουσιαστικά ένα μενού με συντομεύσεις στα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της ημέρας.

 

Το εν λόγω μενού ανοίγει από το νέο κουμπί που βρίσκεται στην κορυφή της αριστερής στήλης της κεντρικής ιστοσελίδας του στοιχήματος, πάνω από το live στοίχημα και το μενού Α-Ζ των αθλημάτων. Κάνοντας κλικ σε αυτό, οι παίχτες θα δουν τα δημοφιλέστερα αθλήματα (συνήθως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις) και θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσά τους. Και, μόλις το κάνουν, θα δουν ουσιαστικά ένα ημερολόγιο γεγονότων, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των επόμενων ωρών – οι παίχτες μπορούν να συμπεριλάβουν στο ημερολόγιο ακόμη και όλους τους αγώνες των επόμενων 24 ωρών.

 

Έχοντας μπροστά τους αυτούς τους αγώνες, λοιπόν, μπορούν να εντοπίσουν πολύ ευκολότερα αυτόν που τους ενδιαφέρει. Και μόλις τον εντοπίσουν, δε χρειάζεται καν να μεταφερθούν σε μια νέα σελίδα για να δουν τις λεπτομέρειες που τους ενδιαφέρουν. Στην ίδια λίστα, άλλωστε, εμφανίζονται όχι μόνο οι δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές (στο ποδόσφαιρο, για παράδειγμα, εμφανίζονται δίπλα σε κάθε αγώνα τα σημεία και οι αποδόσεις των 1Χ2, over/under και goal-goal / no goal), αλλά και συντομεύσεις προς τις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές και τα πάντα χρήσιμα στατιστικά. Οι συντομεύσεις αυτές, μάλιστα, δε στέλνουν σε άλλη σελίδα τους παίχτες, αλλά ανοίγουν νέα παράθυρα.

 

Έπειτα, το μόνο που μένει να κάνουν οι παίχτες είναι ένα κλικ στο σημείο που τους ενδιαφέρει και θα δουν το στοίχημά τους να μεταφέρεται αυτόματα στο δελτίο τους. Και, χάρη στη νέα αυτή υπηρεσία, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί σε ελάχιστα λεπτά, εξυπηρετώντας πολύ περισσότερο όσους βιάζονται να τοποθετήσουν ένα στοίχημα της τελευταίας στιγμής.

Η Betrebels ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα από το 2012 και προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με μεγάλη ποικιλία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betrebels και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.