Τέσσερις προσφορές για το Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Οι εταιρίες στοιχημάτων δε θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφορες μπροστά στη σημασία που έχει ο αποψινός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για πολλούς Έλληνες παίχτες και αρκετές από αυτές προχώρησαν σε σχετικές προσφορές, με σκοπό να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει κάθε στοίχημα. Τέσσερις από αυτές τις προσφορές, λοιπόν, θα κατορθώσουν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους παίχτες, οι οποίοι θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League.

 

H πρώτη από αυτές προέρχεται από την ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet και υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη όσων στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους και κερδίσουν. Αναλυτικότερα, όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αποψινού αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, κατά 5%, χάρη στο σχετικό μπόνους. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, αρκεί να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την ώρα έναρξής του (21:45). Επιπλέον, μπορούν να σχηματίσουν και παρολί, αρκεί όλοι οι αγώνες που περιλαμβάνει να διευθετούνται σήμερα.

 

Και η δεύτερη προσφορά αφορά στα μέλη της Sportingbet, τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και 100 ευρώ. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι στη Γιουβέντους, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων και έχασαν δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους.

 

Τα μέλη της Championsbet, από την άλλη, μπορούν να αυξήσουν την αξία του στοιχήματός τους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Η ιστοσελίδα στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς αυξημένες, σε σχέση με αυτές του ανταγωνισμού.

 

Εξίσου υψηλότερες αποδόσεις θα συναντήσουν και τα μέλη της σταοιχηματικής εταιρίας  Stoiximan. Και σε αυτή την περίπτωση, οι υπεύθυνοι θα διατηρήσουν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα τα περιθώρια κέρδους να είναι υψηλότερα.

 

Εκμεταλλευόμενοι τις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, οι παίχτες του online στοιχήματος θα είναι σε θέση είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία