Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga 2

Η δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου είναι σήμερα περιορισμένη, αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Και στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, φροντίζουν να αυξήσουν αυτό το ενδιαφέρον, μέσω προσφορών** που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στα μέλη τους. Για του λόγου το αληθές, η Novibet προσφέρει σήμερα έναν αγώνα της Bundesliga 2 με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, αυξάνοντας έτσι τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες.

Ο επιλεγμένος αγώνας, που προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, είναι αυτός ανάμεσα σε Μπόχουμ και Ντάρμσταντ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:30, στο πλαίσιο της Bundesliga 2. Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν όσοι τα τοποθετήσουν.

 

Μηδενική προμήθεια για περισσότερα κέρδη

Η συγκεκριμένη προσφορά** οφείλεται στο γεγονός ότι η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα*) στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Από τη στιγμή που η προμήθεια έχει μηδενιστεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μπόχουμ-Ντάρμσταντ, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Bundesliga 2 και έχουν πλέον ως εξής: 2.15 για νίκη της Μπόχουμ, 3.60 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Ντάρμσταντ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς, μοιράζοντας περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία