Δύο προσφορές στο Champions League από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet ανακοινώνει καθημερινά μία διπλή προσφορά που συνήθως αφορά στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, το βλέμμα των υπευθύνων στράφηκε σήμερα στους αγώνες του Champions League και ανακοίνωσαν τη διπλή προσφορά για δύο κορυφαίους αγώνες: το Σεβίλλη-Γιουβέντους και το Σπόρτινγκ-Ρεάλ.

 

Στον πρώτο αγώνα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα μπόνους. Πρόκειται για ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλείνουν πριν τη σέντρα, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσει, όμως, η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή, την οποία μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι συμμετάσχουν στις προσφορές και εξασφαλίσουν το μπόνους ή την επιστροφή θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να μεταφερθούν τα χρήματα που δικαιούνται στον λογαριασμό τους. Επίσης, τα χρήματα αυτά δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τέλος και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές για το Champions League που προσφέρει η Sportingbet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία