Αμβούργο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι παίχτες που αναζητούν σήμερα ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου, προκειμένου να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, δε χρειάζεται να πάνε πολύ μακριά – αρκεί μια μικρή βόλτα στη… Γερμανία και στη Bundesliga, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται σήμερα ένα ενδιαφέρον ντέρμπι, ανάμεσα σε Αμβούργο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο αγώνας έχει όλα τα γνωρίσματα ενός ντέρμπι και το σετ των αποδόσεων είναι σχετικά υψηλό στις περισσότερες στοιχηματικές αγορές. Οι αποδόσεις του αγώνα που ξεχωρίζουν, όμως, είναι αυτές στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet.

 

Φυσικά, η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, την οποία ενεργοποιεί καθημερινά σε έναν επιλεγμένο αγώνα η Novibet. Στην περίπτωση του Αμβούργο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, λοιπόν, η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Μηδενίζοντας την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα (γνωστή ως γκανιότα*), η Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις, με αποτέλεσμα να υπόσχεται περισσότερα κέρδη στα μέλη της.

 

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι αποδόσεις που θα δουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί ελαφρώς και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού – ειδικά όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα*. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.48 για νίκη του Αμβούργου, 3.45 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

Η προσφορά**, τέλος, ισχύει αποκλειστικά για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παίχτες πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία