Σάλκε-Γκλάντμπαχ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Με τους αγώνες του Champions League και του Europa League αυτής της εβδομάδας να αποτελούν παρελθόν, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους έχουν στρέψει πλέον τα βλέμματά τους στα εθνικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου. Και η Bundesliga αποτελεί σήμερα την πρώτη τους επιλογή, χάρη στο άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι ανάμεσα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, δεν υπόσχεται μόνον θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αύξηση των κερδών, χάρη στην αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, το γεγονός ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στο Σάλκε-Γκλάντμπαχ σημαίνει πως διατηρεί μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις. Όσοι παίχτες, λοιπόν, επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία του 1Χ2 θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στο αποψινό ντέρμπι της Bundesliga έχουν ως εξής: 2.50 για νίκη της Σάλκε, 3.73 για ισοπαλία και 2.98 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται όχι μόνο αυξημένα κέρδη, αλλά τα περισσότερα ανάμεσα στις εταιρίες στοιχημάτων  του ανταγωνισμού – οι πιο πολλές από αυτές, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν διατηρήσει σε χαμηλότερα επίπεδα τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan και να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις τους, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του ντέρμπι (ξεκινά στις 21:30) και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία