Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο μπάσκετ πραγματοποιείται σε μερικές ώρες, όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α1. Ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων παιχτών του στοιχήματος, καθώς παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ αποτελεί και το αντικείμενο προσφορών από πολλές στοιχηματικές εταιρίες.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται και από την ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα μπάσκετ. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη προσφορά είναι να υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στην αύξηση των αποδόσεων που οφείλεται στην απουσία της γκανιότας (της προμήθειας που διατηρεί συνήθως ο Stoiximan από κάθε στοίχημα).

 

Για να εκμεταλλευτούν, όμως, τα μέλη του Stoiximan την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 20:30). Και, όπως είναι φυσικό, προκειμένου να επωφεληθούν των αυξημένων αποδόσεων, η πρόβλεψή τους για το νικητή του αγώνα θα πρέπει να είναι σωστή.

 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι εξίσου αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε o Stoiximan και είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του, μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.60 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.65 για νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να υπόσχονται και υψηλότερα κέρδη.

 

Στοιχηματίζοντας στην αγορά του νικητή με 0% γκανιότα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τέλος, οι παίχτες προβλέπουν το νικητή και σε περίπτωση παράτασης. Επιπλέον, δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν άλλα ανταλλάγματα, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές. Αυτή της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δεν απαιτεί ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών. Το μόνο που απαιτεί είναι μια σωστή πρόβλεψη για το νικητή του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία