ΑΕ Λεμεσού – Άρης με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με συγκεκριμένες προβλέψεις, έχοντας ανακοινώσει μια συμφέρουσα προσφορά στον αποψινό προκριματικό του Europa League ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Άρη. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της και υπόσχεται να ανταμείψει εκείνους που θα καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Άρη μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Ωστόσο, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη της αναμέτρησης και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Η επόμενη και τελευταία προϋπόθεση της προσφοράς είναι τα στοιχήματα αυτά να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αποψινό αγώνα

Οι μόνες αποδόσεις του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Άρη που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της 0% γκανιότας είναι εκείνες που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως (εξαιτίας της γκανιότας) και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικότερα, έχουν  διαμορφωθεί ως εξής: 3.85 για νίκη της ΑΕ Λεμεσού, 3.63 για ισοπαλία και 2.15 για νίκη του Άρη.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας που ανακοίνωσαν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η Goalbet είχε προσφέρει στα μέλη της και τον πρώτο αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία