Τριπλή προσφορά στο Champions League από τη Sportingbet και σήμερα

Οι αγώνες του Champions League, το οποίο επέστρεψε χθες στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, μετά από απουσία μερικών μηνών, αποτελούν ιδανικές επιλογές στοιχηματισμού. Άλλωστε, υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις. Εξίσου ιδανικοί είναι οι συγκεκριμένοι αγώνες και για προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η σημερινή της Sportingbet. Πρόκειται για μια τριπλή προσφορά, η οποία αφορά στους δύο σημερινούς αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου (Μπάγερν-Άρσεναλ και Ρεάλ-Νάπολι) και υπόσχεται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Αυξημένα κέρδη θα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ. Αναλυτικότερα, θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν από κάθε νικητήριο στοίχημά τους. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ανεξαρτήτως αγοράς. Παράλληλα, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Το μειωμένο ρίσκο, από την άλλη, οφείλεται στις δύο επιστροφές χρημάτων που υπόσχεται η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Sportingbet στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 100 ευρώ, εφόσον στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και επιλέξουν μία από τις παρακάτω αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Παράλληλα, για να προχωρήσει η Sportingbet στις επιστροφές, θα πρέπει να επαληθευθούν τα αντίστοιχα σενάρια: είτε να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ρονάλντο είτε να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Μέρτενς. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από την τριπλή προσφορά της Sportingbet, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή bonus. Για να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και εχτές είχαμε αγώνες Champions League και η Sportingbet ανακοίνωσε ξανά τριπλή προσφορά για τους αγώνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία