Στοιχηματική εταιρεία Interwetten: Μειωμένο ρίσκο στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Οι αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στο ποδόσφαιρο συνεχίζονται και οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν συνεχίζουν την πορεία τους προς τον μεγάλο τελικό της 3ης Ιουλίου. Αν και ακόμη δε γνωρίζουμε του ζευγάρι του τελικού, γνωρίζουμε κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό: πως τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

Η νέα προσφορά της Interwetten εντάσσεται σε εκείνη του αγώνα του μήνα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, αν ο αγώνας λήξει τελικά με λευκή ισοπαλία (στην κανονική διάρκειά του), το ρίσκο θα μειωθεί.

 

Κανείς δε χάνει σε λευκή ισοπαλία!

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten υπόσχεται να μην κρατήσει τα χρήματα που θα χάσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, αν τελικά λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, τα χαμένα χρήματα των μελών της θα επ[ιστρέψουν στους λογαριασμούς τους, αρκεί βέβαια να έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά της Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν αρχικά σε αυτή, μία ημέρα πριν την έναρξη του τελικού. Και έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο του τελικού. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξή του.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, χάσει και ο αγώνα λήξει με σκορ 0-0 στην κανονική περίοδο, τα χρήματα που έχασε θα επιστραφούν στον λογαριασμό του. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα και τα χρήματα θα έχουν τη μορφή μετρητών, που θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Interwetten συνιθίζει να ανακοινώνει την συγκεκριμένη προσφορά της λευκής ισοπαλίας σε μεγάλα ματς. Το ίδιο είχε κάνει άλλωστε και στον τελικό του Champions League.

Τέλος τις επιστροφές αυτές μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία