Φέγενορντ-Φενέρμπαχτσε με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι σημερινοί αγώνες του Europa League έρχονται σήμερα να προσθέσουν στο θέαμα, τις ευκαιρίες και τα κέρδη που προσέφεραν τις προηγούμενες ημέρες οι αντίστοιχοι του Champions League. Εξάλλου και οι σημερινοί αγώνες υπόσχονται άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ δεν απουσιάζουν και οι προσφορές** που τους συνοδεύουν, προσφορές** που υπόσχονται αυξημένα κέρδη που δε συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο.

 

Μια τέτοια προσφορά** μπορούν απόψε να εκμεταλλευτούν τα μέλη της Novibet. Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος διατηρεί και σήμερα 0% γκανιότα* σε έναν επιλεγμένο αγώνα της διοργάνωσης. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Φέγενορντ με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία ξεκινά στις 20:00 και προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

 

Η προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, χάρη στην εξάλειψη της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί υπό κανονικές συνθήκες η Novibet. Οι εν λόγω αποδόσεις δεν έχουν πλέον λόγο να μειωθούν (αφού η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%) και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Europa League: 2.17 για νίκη της Φέγενορντ, 3.65 για ισοπαλία 3.70 για νίκη της Φενέρμπαχτσε. Οι εν λόγω αποδόσεις συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της ιστοσελίδας, και ξεπερνούν ειδικά όσες έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Η προσφορά**, τέλος, συνοδεύεται από κάποιες απλές προϋποθέσεις. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, τη μόνη με τις αυξημένες αποδόσεις, ενώ θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς οι αποδόσεις αυτές δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα. Με τον τρόπο αυτό, αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Φέγενορντ-Φενέρμπαχτσε, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία