0% γκανιότα σε Ligue 1 και Premier League διατηρεί η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Δύο από τους σημερινούς αγώνες ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Goalbet, όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και επειδή συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Οι δύο αγώνες είναι αυτός ανάμεσα σε Μονπελιέ και Λιλ για τη γαλλική Ligue 1 και αυτός ανάμεσα σε Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας για την αγγλική Premier League. Αμφότεροι προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, πράγμα που σημαίνει ότι οι σχετικές αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένα σημεία των δύο αγώνων, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, θα δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Τα αυξημένα κέρδη, βέβαια, οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά, στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων. Οι αποδόσεις αυτές διαμορφώθηκαν ως εξής: 2.37 για νίκη της Μονπελιέ, 3.26 για ισοπαλία και 3.66 για νίκη της Λιλ στον αγώνα της Ligue 1 και 3.05 για νίκη της Μπράιτον, 3.15 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας στον αγώνα της Premier League.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, ενώ υπόσχονται αυξημένα κέρδη μετρητών σε όσους τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία